VELI VAISMAA

Yhteisö- ja hoivamuusikko, laulaja-lauluntekijä

Olen oululainen yhteisö- ja hoivamuusikko. Olen työskennellyt laulujenkirjoittamisen kautta eri ryhmien kuten maahanmuuttajien, nuorten ja muistisairaiden kanssa. Laulujenkirjoittamisessa minua kiinnostaa äänen ja kokemuksen antaminen ihmisille. Pidän myös laulunteon koulutuksia.

Olen opiskellut laulujenkirjoittamista Tornion Konservatoriossa, olen puoliksi valmis lähihoitaja ja työskennellyt palvelukodissa ja opiskellut musiikkiterapia. Kohtaan erilaiset asiakkaat hoitotyölähtöisesti sekä tunnen palvelukotien ja erilaisten yksiköiden arjen.

 

Esiinnyn perinnetrubaduurina soittaen vanhempaa suomalaista iskelmämusiikkia ja kansanlauluja. Teen töitä itsenäisesti palvelukodeissa ja asumisyksiköissä vieden asiakkaille aina koko paketin: äänentoiston, tanssiohjelmiston, yhteislaulutilaisuudet, juontamisen ja konsertin. Esiintymisistä tiedotetaan aina keikkajulisteella, jolla varmistetaan tieto tilaisuudesta. Voin myös kiertää liikuteltavan laitteiston kanssa kaikki palvelukodin osatot.

Tanssi on myös itselleni tärkeää musiikkitilaisuuksissa - kaikki saavat osallistua ja tuntea kosketusta.

 

Laulunteon koulutuksissa menemme läpi kaikki laulunteon osa-alueet laulutekstien teosta, tekniikasta ja yhteiskirjoittamisesta aina tekijänoikeusasihoihin. Käsittelemme laulun rakennetta, sen erilaisia tehtäviä, tekstillisiä tehokeinoja, yhteissäveltämistä ja kaikkea mitä lauluntekoon liittyy. Koulutus voidaan räätälöidä sisältämään osat joita juuri sinä tarvitset.

 

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kulttuurin. luonnon ja itsetuntemuksen kautta,

 

veli.vaismaa@gmail.com,

045 166 0514

 

Nettisivut

CV ja portfolio

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Kulttuuriosuuskunta ILME

ilme@kulttuuriosuuskuntailme.fi

040 765 8147

Y-tunnus 2435585-0

LASKUTUSOSOITE

Kulttuuriosuuskunta ILME

Senni Kela

Kulttuuritalo Valve

PL 42

90015 Oulun kaupunki