rakkausbannerivaaka.jpg

Kehä-festivaali 2021

RAKKAUS
 

Teoshaku on päättynyt

 

Kehä on monitaiteellinen festivaali kahdelle, johon kaikkien taiteenalojen teokset ovat tervetulleita. Kehää vietetään Oulun alueella lokakuussa, 7.–9.10.2021. Kaikki teokset toteutetaan yhdelle kokijalle kerrallaan.

 

Vuoden 2021 Kehän teemana on Rakkaus

 

Haemme kolmenlaisia teoksia:

  • Yksityisiä teoksia, joissa taiteilija ja kokija ovat tilassa kahdestaan, ehdottoman luottamuksellisesti.

  • Julkisen kahdenkeskisyyden teoksia, kuten performansseja, joissa myös muu yleisö voi seurata hetkeä.

  • Päivän aikana rakentuvia teoksia, joissa osallistuneiden jäljistä muodostuu näyttely, konsertti tai muu kokonaisuus.

 

Kokoamme ohjelmiston teemaa eri tavoin lähestyvistä teoksista. Romanttinen rakkaus, lähimmäisenrakkaus ja luonnon rakastaminen ovat kiinnostavia, samoin muut rakkaudet ja rakkaudettomuudet. Millainen teeman käsittely olisi tärkeää juuri nyt? Etsimme mukaan myös muutamaa erityisesti lapsia ja perheitä kiinnostavaa rakkausteosta. Innostumme taiteellisesta intohimosta ja kokijoiden rajojen kunnioittamisesta. Teokset voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Toivomme taiteilijoiden pystyvän osallistumaan koko festivaalille. Yhtä teosta voi toteuttaa myös kaksi tekijää, mutta budjettisyistä emme pysty valitsemaan montaa kahden taiteilijan teosta.

 

Teokset toteutetaan yhtenä päivänä yleisölle avoimessa tapahtumassa Kulttuuritalo Valveeella ja toisena päivänä eri hoitolaitoksissa. Festivaalilla varataan kokonainen päivä taiteilijoiden keskinäiselle kokemusten jakamiselle. Haluamme tarjota taiteilijoille tilaisuuden kokeilla uutta ja sitoutua oman työn kehittämiseen.

 

Kehä tekee kuratointiyhteistyötä FINFRINGE- festivaalin kanssa. Kehään tarjottuja esittävän taiteen teoksia voidaan kutsua myös FINFRINGE-festivaalin ohjelmistoon.

 

LISÄTIEDOT

Kehän taiteellinen johtaja Timo Harju

timo.juhani.harju@gmail.com, 040 860 1657

Kulttuuriosuuskunta ILMEen toiminnanjohtaja Tuija Pasanen

tuija.pasanen@kulttuuriosuuskuntailme.fi, 040 7658 147

Valve_rgb.jpg
image-1.png
oulu.jpg
image-6.png