top of page
Rohto.jpg
Pelimannit kylässä

 

Rohto on kahden oululaisen pelimannin ja yhteisömuusikon duo. Tuija Pasanen laulaa ja soittaa harmoonia, Osmo Hakosalo laulaa ja soittaa viulua. Duon ohjelmisto on pääasiassa suomalaista perinnemusiikkia. Mukana on myös paikallisia, oman maakunnan perinteisiä soitteita ja lauluja.

 

 

Rohto-duon konsertit ovat osallistavia. Rohto muokkaa jokaisen konsertin ohjelmiston ja osallistavuuden kohderyhmälle sopivaksi. Konserttikokonaisuuteen kuuluu duon esityksiä ja yhteislauluja, jotka ovat tuttuja ja joihin on helppo osallistua oman toimintakyvyn mukaan. Mahdollisuus on osallistua myös soittamalla helppoja rytmisoittimia. Sallittua on myös olla rauhassa ja kuunnella. Konserteissa on aikaa ja tilaa myös vuorovaikutukselle, mikäli osallistujissa herää halua jakaa muistoja tai tunteita. Annetaan musiikin koskettaa ja jokaisen kokea se omalla tavallaan.
 
Rohto-duolla on paljon kokemusta osallistavien musiikkitilaisuuksien järjestämisestä. Duon molemmat jäsenet ovat koulutettuja yhteisömuusikoita ja musiikin rautaisia ammattilaisia. Kokemusta heillä on erityisesti vuorovaikutuksellisten kohtaamisten ja tilaisuuksien järjestämisestä. Aiemmin järjestetyistä osallistavista konserteista Rohto on saanut yksinomaan kiittävää palautetta. Rohto-duon konsertit tuovat iloa ja virkistystä koko yhteisölle! 

 

Kohderyhmä

Konsertit sopivat kaikille.

Vaatimukset

Rohto tarvitsee konserttiaan kaksi tuolia. Ei erityisiä tilavaatimuksia, soittimet eivät vie kovin suurta tilaa. Ei tarvita erillistä äänentoistoa.

Kesto

Konsertin kesto on noin 45 min.

Hinta

550 € 

Yhteydenotot

tuija.pasanen(at)kulttuuriosuuskuntailme.fi

040 765 8147

bottom of page