top of page
aa-collagrafia_edited.jpg
Hetki collagrafian parissa

 

Kuvan rakentaminen erilaisten pintastruktuurien, muotojen, sommitelmien ja värien kautta on kutkuttavan yllättävää, jossa jokaisen on mahdollista edetä omien taitojensa pohjalta.

 

Collagrafia on yksi taidegrafiikan muoto, jossa laatalle lisätään materiaaleja kollaasin tapaan. Pajassa pääset kokeilemaan millaista on tehdä collagrafiaa käsin vedostamalla.

Jokainen osallistuja valmistaa oman laattansa käyttäen erilaisia materiaaleja ja pintastruktuureja kuvan luomiseen. Lopuksi jokainen saa vedostaa omasta laatastaan valmiin työn. Pajaan voidaan ottaa myös jokin haluamanne aihe/teema, jonka pohjalta edetään.

 

Kohderyhmä

Sovellettavissa erilaisiin ryhmätarpeisiin, niin lapsille, aikuisille kuin erityisryhmillekin, työyhteisöistä, kouluihin ja hoivalaitoksiin

Ryhmäkoko

sovellettavissa 1–30 hlön ryhmille

Vaatimukset

Tilaajan puolesta tila pöytineen, jossa on mahdollista työskennellä, vesipiste oltava lähettyvillä.

Kesto

väh. 3–4 h, määriteltävissä tarpeen ja ryhmäkoon mukaan, toteutus voi olla myös laajempi ja  toteutua useamman opetuskerran kokonaisuutena.

 

Hinta
n. 150 e–700 e, riippuen ryhmäkoosta, kokoontumiskerroista ja materiaalitarpeista, pyydä tarkempi tarjous taiteilijalta.

Lisätietoa

Kokonaisuus on mahdollista räätälöidä ja toteuttaa myös yksilötyöskentelynä, tavoitteena työskentelylle voi olla esim. taidon oppiminen tai hyvinvoinnin tukeminen, tarkemmat sisällöt ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä taiteilijan kanssa.

 

Mirka Kortesoja-Kuparinen

mirka_kortesoja(at)hotmail.com

040 968 5890

Tilaa tai kysy tarkempia lisätietoja taiteilijalta tilaa-painikkeen kautta. Kirjoita viestin otsikoksi ILME + palvelun/tuotteen nimi ja viestisi. Taiteilija ottaa sinuun yhteyttä. Kiitos!

bottom of page