top of page
aa-maalarivauvat_pien_edited.jpg
Maalarivauvat

 

Vauvan ja aikuisen yhteinen maalaushetki on merkityksellinen varhaisen vuorovaikutuksen näkökulmasta. Yhdessä koetut hetket ja maalatut teokset synnyttävät ihania ja mieleenpainuvia muistoja niin kodin seinille kuin elämän poluille.

 

 

Pajassa vauvat saavat maalata ja tutkia maali-aineita kaikilla aisteilla, yhdessä vanhempiensa tai turvallisten aikuisten kanssa. Pajojen sisältöinä voivat olla esimerkiksi värit, muodot, värikontrastit, kylmä-lämmin –kontrastit, loruttelut, äänimaailma, eri aistein aistittavat asiat jne. Pajassa maalataan aina myrkyttömillä ja mahdollisimman vähän allergisoivilla maaleilla kuten kiisseleillä, puuroilla, marjoilla ja mehuilla. Toiminta tapahtuu ja etenee aina lapsen ehdoilla.

 

Kohderyhmä

Sovellettavissa erilaisiin ryhmätarpeisiin – neuvoloihin, päiväkoteihin ja erilaisten tapahtumien yhteyteen, sopii myös yksityisille tilaajille esim. perheille ja vauvakavereille vanhempineen.

Ikä

vauvat ja taaperot 4 kk–3 v. vanhempineen

Ryhmäkoko

1–10 vauvaa vanhempineen, riippuen tilan koosta

Vaatimukset

tilaajan puolesta tila, jossa puhdas lattia jolla työskennellä, vesipiste oltava lähettyvillä

Kesto

n. 1–1,5h, toteutus voi olla myös laajempi ja  toteutua useamman kerran kokonaisuutena

Hinta

n. 150 e – 400 e, riippuen ryhmäkoosta, kokoontumiskerroista ja materiaalitarpeista, pyydä tarkempi tarjous taiteilijalta

Lisätietoa

sopii myös yksityisille tilaajille esim. perheille ja vauvakavereille vanhempineen, sovi tarkempi sisältö ja hinta taiteilijan kanssa, kesäisin mahdollista toteuttaa myös ulkona.

Mirka Kortesoja-Kuparinen

mirka_kortesoja(at)hotmail.com

040 968 5890

bottom of page