Etsi
  • Teri Tsokkinen

Teosten viimeistelyCheck-listan tehtävät hupenevat, kun asioita valmistuu viimeisellä työpajaviikolla ennen näyttelyn avajaisia. Äänimaailmoista valmistui kutkuttavia tarinoita ja rakennetuista kyläilijöistä persoonallisia yksilöitä, jotka odottavat juuri sinua kylään! Olen hämmästynyt, miten näin lyhyessä ajassa saimme näin suuren ja yksityiskohtaisen tilataideteoksen aikaan! Teosidea on kehittynyt monipuolisesti koko taiteellisen prosessin ajan ja arvaan, että keksimme vielä jotain hullunkurista pystytyspäivänäkin!


Pakkaamme kahvipöydät, tarjoiltavat sekä kyläilijät kuomukärryyn ja aloitamme tilataideteoksen pystytyksen Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa. Odotan jännityksellä minkä näköinen tilataideteoksesta tulee, kun kaikki on löytänyt vihdoin paikkansa tilassa.Kärpänen meni lankaan meidän kankaasta tehdystä nisusta, mutta mikä tekemistämme leivonnaisista huiputtaisi sinua?

Tule kahvittelemaan ja jakamaan kyläilymuistojasi kanssamme perjantaina 2.10.2020 klo. 12:00 Koivu ja Tähti -kulttuurikeskukseen, Muhostie 2, 91500 Muhos.


Kyläilemisiin,


Teri Tsokkinen

17 katselukertaa
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Kulttuuriosuuskunta ILME

ilme@kulttuuriosuuskuntailme.fi

040 765 8147

Y-tunnus 2435585-0

LASKUTUSOSOITE

Kulttuuriosuuskunta ILME

Senni Kela

Kulttuuritalo Valve

PL 42

90015 Oulun kaupunki