top of page
Martu-8rajattu.jpg
Tunnekuva -kurssi

Tunnekuvakurssilla pääset tutustumaan omiin tunteisiisi turvallisessa ilmapiirissä ammattitaiteilijan johdolla. Käymme yhdessä läpi erilaisia taidemenetelmiä, joiden avulla voit kehittää omaa tunne- ja taideilmaisuasi. Lempeästi itsensä katsominen on merkittävä hetki omassa elämässä. Tunnekuvakurssi perustuu Martu Väisäsen kehittämään Tunnekuva-menetelmään. 

 

Tunnekuvakurssilla päästään tutustumaan omiin tunteisiin, identiteettiin ja minuuteen. Kehossa  ja mielessä olevia tuntemuksia käydään läpi turvallisessa  ja luottamusta herättävässä  ilmapiirissä Martu Väisäsen  johdolla kuvallisin menetelmin. Käymme läpi erilaisia, kaikille soveltuvia helppoja taidemenetelmiä, joiden avulla voimme käsitellä tunteita ja ajatuksia sekä tehdä niitä näkyväksi kuvallisin keinoin.

Taidetoiminta etenee aina ryhmän ehdoilla ja osallistujia kuunnellen. Pajan päättää kuvauspäivä, jossa jokainen osallistuja pääsee itse kuvattavaksi Martu Väisäsen Tunnekuva-menetelmällä. Martun ajatus on: ”Katson sinua lempeästi, katso itseäsi lempeästi”. Viimeisellä kerralla osallistujat saavat muistoksi Tunnekuva-valokuvan itselleen. Lisäksi käymme kokoavan keskustelun yhdessä siitä, mitä kurssi antoi ja mitä voimavaroja voimme oppimastamme viedä elämäämme. Menetelminä kurssilla on Väisäsen kehittämä Tunnekuva-menetelmä ja erilaiset taideterapeuttiset menetelmät.

Väisäsellä on eläinavusteisen valmentajan pätevyys (SFAAT®). Hän voi hyödyntää eläinavusteista työotetta kurssilla niin halutessanne ja ilman erillistä korvausta sekä taidetyöskentelyyn että erilaisiin asiakasryhmiin tottuneen koiransa Minimiin kanssa. 

 

Kohderyhmä 

Tunnekuvaa voidaan soveltaa eri ikäryhmille: nuorille, nuorille aikuisille, aikuisille ja vanhuksille. Tunnekuva sopii myös työyhteisöille, erilaisille vähemmistöryhmille sekä kaikille kiinnostuneille. Jokainen Tunnekuva -kurssi koostetaan kunkin ryhmän erityistarpeita huomioiden. 

Ikä

Menetelmä soveltuu yli 15-vuotiaille osallistujille. Alaikäiset voivat tulla kurssille huoltajan tai tukihenkilön kanssa. 

Ryhmäkoko

Maksimi 12

Vaatimukset

Tilaaja tarjoaa rauhallisen huoneen, jossa ryhmällä on riittävästi tilaa työskennellä. Tunnekuva -kuvaamiseen tarvitaan lisäksi toinen rauhallinen tila, johon voidaan pystyttää pieni kuvausstudio. Huoneissa hyvä olla pöydät ja tuolit sekä mahdollinen videotykki (ei välttämätön) tietokoneyhteydellä. Ryhmätilassa tai sen läheisyydessä on oltava käytettävissä vesipiste.

Kesto

5 kertaa (3-5 tuntia/kerta riippuen kerran sisällöstä), sis. Tunnekuva -kuvauksen ja kuvien luovuttamisen kuvattaville. Kysy myös tarjousta eri mittaisista kokonaisuuksista.

Hinta

400 euroa 1 kerta. Sisältää pienen harjoitteen, Tunnekuva -kuvauksen ja kuvien lähettämisen sähköpostilla. 

1850 euroa /5 kertaa. Hinta sisältää tarvittavat taidemateriaalit sekä Tunnekuvat (sekä diginä että paperikuvana).  

Huomioitavaa

Mahdolliset matkakulut Oulun ulkopuolelle laskutetaan erikseen.

 

Martu Väisänen

martu.vaisanen(at)gmail.com

044 597 8188

www.martuvaisanen.fi

bottom of page