top of page
Martu kuvituskuva 2.jpg
Valokuvatyöpajat

Valokuvatyöpajoissa Martu Väisänen hyödyntää ja yhdistää työskentelymenetelmiä kulloisellekin ryhmälle kokemukseensa perustuvalla tarkoituksenmukaisella tavalla. Työkalupakissa on mm. Väisäsen itsensä kehittämä Tunnekuvamenetelmä (https://martuvaisanen.fi/tunnekuva) ja erilaiset
taideterapeuttiset menetelmät.

Yhden työpajan kesto on 2-3 tuntia ja työpajojen ajankohdista sovitaan tapauskohtaisesti.

Ryhmän koko
8-10 henkilöä (+ 1-2 työntekijää)


Tilavaatimukset
Rauhallinen kokoontumispaikka keskustelu- ja luento-osuuksia varten, mahdollisuus kuvien katsomiseen videotykin kautta, tietokone. Valokuvaushetket toteutetaan lähiympäristössä ja -luonnossa.

 

Huomioitavaa

Mahdolliset matkakulut Oulun ulkopuolelle laskutetaan erikseen.
 

VALOKUVATYÖPAJAT JA HINNOITTELU
 

Yhden kerran työpaja: Pieniä tehtäviä
Hinta 370 € (sis. alv 24 %, suunnittelutyö, esivalmistelut, työpajan ohjaus ja materiaalit)
Yhden kerran työpajassa tehdään pieniä valokuvaharjoituksia ja otetaan valokuvia lähiympäristössä. Taiteilija antaa osallistujille näkökulmavaihtoehtoja ja ideoita valokuvaukseen. Työpaja alkaa rauhallisessa kokoontumispaikassa, jonne työpaja myös päättyy. Työpajan lopuksi valokuvia katsotaan ja niistä keskustellaan yhdessä. Pyrkimyksenä on luoda lempeä ja kannustava ilmapiiri.


Kolme työpajaa: Monta pientä tehtävää
Hinta 1100 € (sis. alv 24 %, suunnittelutyö, esivalmistelut, työpajan ohjaus ja materiaalit)
Kolmen kerran työpajakokonaisuuden aikana tehdään valokuvaharjoituksia ja otetaan valokuvia lähiympäristössä. Kolme kertaa muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden. Työpajat alkavat rauhallisessa kokoontumispaikassa, jonne työpaja myös päättyy. Viimeisellä kokoontumiskerralla valokuvia katsotaan sekä niistä ja työskentelystä keskustellaan yhdessä. Aloituskeskustelu ja kuulumisten vaihto sekä loppukeskustelu käydään lempeässä ja kannustavassa ilmapiirissä.

Viisi työpajaa: Syvemmälle kuvan maailmaan
Hinta 1750 € (sis. alv 24 %, suunnittelutyö, esivalmistelut, työpajan ohjaus ja materiaalit)
Viiden kerran työpajakokonaisuus toteutuu samansuuntaisesti kuin yhden ja kolmen kerran työpajat sisältäen aloituskeskustelun ja kuulumisten vaihdon sekä loppukeskustelun lempeässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Viimeisellä kokoontumiskerralla keskitytään valokuvien katsomiseen sekä niistä ja työskentelystä keskustelemiseen. Työskentelyn sisältö:
- Kuvasommittelu, kuvakoot, kuvan rytmitys (pinta, heijastus, taso, huomiopisteet, kuvan syvyys)
- Kuvakerronta ja dokumentaarinen kuvaus
- Maisema-, ihmis- ja luontokuvauksen alkeet

Martu Väisänen

martu.vaisanen(at)gmail.com

044 597 8188

www.martuvaisanen.fi

bottom of page