top of page
Etsi
  • Writer's pictureTeri Tsokkinen

Teemasta teokseksi

Pohdimme yhdessä, mikä kolmesta teemasta puhutteli meitä eniten ja yllättäen kaikilta syntyi selkeä visio kyläily-teoksesta. Aiomme kuitenkin sisällyttää yksinäisyyden ja luottamuksen myös teokseemme, mutta tutkimme näitä teemoja kyläilyn näkökulmasta.



Vierailimme Koivu ja Tähti -kulttuurikeskuksessa ja kirjastotoimenjohtaja sekä Muhoksen kulttuurituottaja esittelivät meille kulttuurikeskuksen mahdollisuuksia taidetilana. Päädyimme valitsemaan teoksellemme tilan, joka oli hieman syrjässä ja loi intiimimmän tunnelman. Inspiroiduimme tilan suurista ikkunoista entisestään ja lähdimme kehittämään ideaamme eteenpäin. Olimme alusta alkaen pohtineet, kuinka tekisimme teoksestamme moniaistillisen ja tämä tila loi mahdollisuuden sisällyttää teokseen äänimaailman.


Sen seittemää sorttia -teos tulee olemaan tilataideteos, joka koostuu kahdesta selkeästä osasta. Teos kutsuu kyläilijän sisään ja tarjoaa paikan katetusta pöydästä. Oletko perinteinen vai moderni kyläilijä? Montako sorttia tohtisit maistaa? Teos pyytää kyläilijää painamaan puuta pidemmäksikin aikaa tuoksujen ja äänimaailmansa kautta. Mitä kyläilymuistoja teos voikaan herättää?

Jos haluatte tietää teoksesta lisää, teidän tulee pipahtaa kylässä!


Kyläilemisiin,


Teri Tsokkinen


26 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
logo musta.jpg

Kulttuuriosuuskunta ILME

ilme(at)kulttuuriosuuskuntailme.fi

040 765 8147

Y-tunnus 2435585-0

KÄYNTIOSOITE

Kulttuuritalo Valve

Hallituskatu 7

90100 Oulu

LASKUTUSOSOITTEET

Pyydämme toimittamaan laskut ensisijaisesti verkkolaskuina.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page